Чоловік сховався у посилку і пограбував “Нову пошту”

У Дніпрі зловмисник заліз у дерев’яний ящик-посилку та пограбував інші відправлення під час доставки компанією “Нова пошта”.

Винахідливого злочинця викрили у Харкові, куди він прибув разом із вантажем, йдеться у вироку суду.

Торік 22 грудня чоловік змайстрував дерев’яний ящик та попросив свого знайомого надіслати його як відправлення за маршрутом Дніпро – Харків.

Вже в дорозі, у вантажівці з іншими посилками, злочинець відкрив ящик, в якому перебував. За допомогою канцелярського ножа відкрив кілька пакунків з побутовою технікою. Здобиччю зловмисника стали: ноутбук, годинник Apple і мобільний телефон Xiaomi.

Після цього він повернувся у свій ящик. У Харкові в пункті призначення вранці наступного дня його виявили працівники компанії.

Грабіжникові вироком суду було призначено покарання – три роки позбавлення волі, однак він був звільнений від відбування покарання з іспитовим терміном у два роки, скільки мав позитивну характеристику від колег та сусідів, а також мав на утримуванні малолітню доньку.

Джерело: Gazeta.ua

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Чоловік сховався у посилку і пограбував “Нову пошту”