Допоможіть дізнатися про долю моєї родички: рідні просять надати будь-яку інформацію про зниклу в Італії українку

Допоможіть дізнатися про долю моєї родички з міста Коломиї, Тріфонцевої Наталі, дівоче прізвище Ніньовська, написала в Марія Фуч на своїй сторінці у Facebook.

“В 1999-2000 році вона поїхала в Італію на заробітки, далі її доля нам невідома. Згідно даних, які нам вдалося знайти, вона перебувала в Неаполі. Через деякий час чоловіку передали звістку, що по італійському телебаченні був сюжет, що знайшли невпізнане тiло українки і кажуть, що впізнали у ній Наталю.

Чоловік нікуди не звертався щоб встановити місце перебування дружини. Звертаюся до усіх небайдужих, хто в цих роках перебував в районі Неаполя, може пам’ятає такий випадок, дайте знати що насправді сталося з цією жінкою. Можливо хтось впізнає її по фотографіях.

Тріфонцева Наталя народилася 21 березня 1959 році, працювала в місті Коломия в банку до 1988 року, потім поїхала на заробітки в Італію. Протягом року присилала листи в яких описувала свою роботу. Спочатку вона доглядала за старенькою, потім працювала нянею дітей. Остання робота – збір помідорів. І все зв’язок припинився. Протягом всього цього часу ніхто її не шукав ні в Україні, ні в Італії. Заяву про зникнення було подано в Італії 17 березня 2018 року”,- звернулася до небайдужих пані Наталія.

 

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Допоможіть дізнатися про долю моєї родички: рідні просять надати будь-яку інформацію про зниклу в Італії українку