Гравець “Шахтаря” порадив ультрас не лізти у футбол, прикриваючись патріотизмом

Голкіпер “Шахтаря” Андрій П’ятов порадив представникам ультрас не лізти у футбол, прикриваючись патріотизмом, пише Еспресо ТВ.

Про це він заявив після чвертьфінального матчу між “Шахтарем” та “Вересом” (4:0), на який футболісти донецького клубу вийшли у футболках з написами на підтримку української армії, повідомляє офійійний сайт “Шахтаря”.

“Хочу, щоб вони не прикривалися своїм патріотизмом та не лізли у футбол. Кожен повинен займатися своєю справою і лише так робити нашу країну більш стабільною й незалежною”, – сказав П’ятов.

На думку голкіпера, ультрас не повинні висувати претензії футболістам, які грають за збірну України, щодо відсутності патріотизму.

“Ми доводимо своєю справою на полі, які ми патріоти. Своєю працею робимо так, щоб нашу країну знали в усьому світі” – переконаний П’ятов.

Коментарів: 1
  1. Володимир

    А хотілось би, щоб гравці Шахтаря хоч іноді, тай демонстрували свій патріотизм не тільки на футбольному полі. Наприклад, встановили б національний прапор України, а не прапор Донецького Шахтаря на одній з найвищих вершин світу, всі дружно заспівали б Гімн України перед відповідальним матчем… і т.д. Адже ніде не заборонено співати Гімн України іноземцям… і це не є зрадою національних інтересів. Це б тільки підкреслило повагу Донецьких футболістів до країни, яка дає можливість їм заробити собі на прожиття…

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Гравець “Шахтаря” порадив ультрас не лізти у футбол, прикриваючись патріотизмом