Як зварити кукурудзу – соковиту і ніжну!

Ви отримаєте неймовірний результат – качани з багатим маслянистим смаком.

Складові

  • Кукурудза – 5 шт.
  • Молоко – 250 г
  • Масло вершкове – 50 г

Спосіб приготування

Очистіть качани від листя і викладіть чисті листки на дно каструлі, вони додадуть кукурудзі більш насичений смак.

Розламати качани навпіл і складіть в каструлю.

Залийте водою і поставте на сильний вогонь.

Коли вода закипить, додайте в каструлю 250 грам молока і 50 грам вершкового масла.

Дайте кукурудзі можливість покипіти ще 8 хвилин. І все готово!

Як подавати

Подавайте теплі качани кукурудзи, посипані сіллю.

Чи знаєте ви, що кукурудза потрапила в Європу з сонячної Мексики в XVI столітті. Європейці не змогли втриматися перед такими вишуканими ласощами, і соковита, цукрова і ніжна кукурудза зайняла гідне місце в європейській кухні.

Як вибрати кукурудзу

Існують різні сорти кукурудзи і навчитися вибирати кращі з них абсолютно не складно.

Вибирайте качани з листям, адже вони відмінно захищають зерна від псування і механічних пошкоджень.

Зверніть увагу на те, щоб листя було зеленими і не засохлими, так як це говорить про ступінь свіжості овоча.

Зерна на качані повинні мати молочно-жовтий відтінок, тоді кукурудза буде ніжною і соковитою. А ось яскраво-жовті тверді зерна в готовому вигляді виявляються жорсткими і несмачними.

Один з прекрасних спосіб вибрати смачну кукурудзу – спробувати на смак сире зернятко. Соковите зернятко буквально вибухне в роті, а ви відчуєте його цукровий ніжний смак.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Як зварити кукурудзу – соковиту і ніжну!