Ідеальна шоколадна глазур. 2 рецепти, якими я постійно користуюся

Хочу поділитися двома своїми рецептами глазурі, які у мене як паличка-виручалочка: готуються швидко, а результат – чудовий.

Шоколадна глазур без масла, сметани і молока

  • 3–4 ст. ложки дуже холодної води (крижаної),
  • 1 ст. ложка крохмалю,
  • по 3 ст. ложки цукрової пудри і какао.

Приготування

Какао, пудру і крохмаль змішати, просіяти в суху миску. Додати воду, перемішати до однорідності. Ідеальний рецепт глазурі для пирогів, кексів, мафінів, тортів і тістечок. Можна наносити без поспіху, бо глазур не застигає миттєво.

Глянцева глазур

  • 100 г цукрової пудри,
  • 2–3 ст. ложки какао,
  • 5 ст. ложок молока,
  • 1,5 ст. ложки масла,
  • ваніль.

Приготування

Пудру змішати з какао, додати тепле молоко, розм’якшене масло, ваніль, розтерти. Швидко наносити, бо застигає. Виходить абсолютно глянцева глазур, блискуча, не липка. З неї виходять ідеальні патьоки по краях торта.

Джерело: Сім’я і дім

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Ідеальна шоколадна глазур. 2 рецепти, якими я постійно користуюся