Капуста, яйце, сухарі – ось і все, що потрібно для приготування ідеальної швидкої закуски

Молода білокачанна капуста може бути смачною не тільки в салаті! І цей рецепт капустяних шніцелів тому підтвердження. Вони виходять такі апетитні і хрусткі, що складно втриматися і не взяти з тарілки ще хоч один …

Завдяки короткій тепловій обробці, капуста зберігає майже всі свої корисні властивості, що дуже важливо, адже цей овоч багатий на вітаміни, клітковину, мінеральні солі, необхідні нашому організму. Тому смажена в яйці капуста – це не тільки ситне, швидке і недороге, але і корисне частування.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 1 невеликий качан молодої капусти (вагою до 1 кг)
  • 3 яйця
  • панірувальні сухарі
  • сіль, перець за смаком
  • соняшникова олія для смаження

ПРИГОТУВАННЯ

Головний секрет в приготуванні такої капусти – правильна нарізка. Качан повністю видаляти не можна, оскільки капустяні листи просто розваляться під час приготування. Зріжте тільки виступаючу частину качана, качан наріжте часточками.

Бланшируйте капусту в підсоленій воді протягом 5 хвилин.

Злегка остудіть. Яйця збийте, посоліть і поперчіть за смаком. Умочуйте кожну капустяну скибочку в яйці, потім в сухарях, потім знову в яйці і відправляйте на сковороду з розігрітим маслом. Смажте до зарум’янювання з кожної сторони.

Тепер це одна з моїх улюблених страв з капусти! Така закуска прекрасно поєднується з будь-якою зеленню або соусом, наприклад, сметанним з часником. Смачного!

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Капуста, яйце, сухарі – ось і все, що потрібно для приготування ідеальної швидкої закуски