Кличка назвали найгіршим мером з часів Другої світової

Колишній мер Києва та депутат Київради Олександра Омельченко розкритикував роботу чинного міського голови Віталія Кличка та закликав його визнати незадовільною роботу КМДА, пише “Знай.юа

За інформацією KV, Омельченко заявив про відсутність у Києві вакцин, соцжитла та поскаржився на погане харчування у лікарнях та школах. Депутат також побачив ознаки корупції у невикористаних 10 млрд гривень з міського бюджету.

Омельченко вважає причиною проблем не відсутність грошей. За його словами, зайняті корупційними схемами чиновники КМДА навіть не намагаються використовувати їх на користь громади.

Олександр Омельченко

“Такого ганебного факту не було за всі роки після завершення в 1945-му році Другої світової війни, коли Київ був зруйнований”, – сказав колишній мер.

Він додав, що станом на 1 вересня, на рахунках Головного управління Державної казначейської служби України в Києві знаходиться 4 млрд 993 млн гривень спеціального фонду. А всього на рахунках – 9 млрд 712 млн гривень невикористаних коштів територіальної громади.

Автор матеріалу: Антон Дорошенко

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Кличка назвали найгіршим мером з часів Другої світової