“Коли гроші здаси, довбанута?!” В Одесі батьки школярів влаштували цькування матері-одиначці

В Одесі одинокій матері двох дітей влаштували цькування у батьківському чаті в Viber через те, що вона невчасно здала гроші на потреби класу, в якому вчиться її дочка.

Історією поділилася одеситка Іра Ірина на своїй сторінці в Facebook, пише “Обозреватель“.

“Школа № 96 на Гайдара, звичайна державна школа, звичайна дівчинка в третьому класі і звичайна мама. І тут модна на сьогоднішній день група у вайбері і крутий батьківський комітет, який бере на себе право вимагати гроші і, я думаю, навіть без відома класного керівника і, тим більше директора. Тому що я впевнена, що грамотні люди до такого не дійдуть”, – пише жінка.

До свого посту вона прикріпила скріни діалогу, які їй показала жертва агресивних нападок батьків. На них видно, в якій образливій формі з жінкою спілкується одна з мам, вимагаючи негайно здати гроші на засоби гігієни, воду, ксерокс та інше. Більш того, після прохання не спілкуватися у такій манері, неадекватна жінка перейшла на загрози, зазначивши, що будь-яке зауваження на її адресу обернеться у наслідки, за які одинокій матері доведеться дуже шкодувати.

“Таке відчуття, що це компашка вишибал у лихі 90-ті. То чому вони навчать дітей? Вони дозволили собі образити людину всього-на-всього за те, що вона затримала оплату за школу, за безкоштовну школу. Якщо так поводяться батьки, що тоді говорити про дітей? Завтра діти почнуть клювати дитину через те, що мамі зарплату затримують”, – обурено коментує ситуацію автор посту.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Коли гроші здаси, довбанута?!” В Одесі батьки школярів влаштували цькування матері-одиначці