Курка з грибами: рецепт відбивних із печерицями

Спробуй приготувати курку з грибами, але не запечену традиційно в духовці, а обсмажену у вигляді відбивних на сковороді.Лише за півгодини у тебе буде готова чудова апетитна курка з грибами, і твої гості будуть у захваті. До речі, курячі відбивні з печерицями смачні, навіть коли охолонуть.

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе,
  • 4 яйця,
  • 200 г печериць,
  • 2 зубки часнику,
  • 0,5 лимона,
  • 3-4 ст. ложки борошна,
  • 100 мл майонезу,
  • 2 ст. ложки олії,
  • щіпка меленої паприки,
  • щіпка меленого коріандру,
  • чорний мелений перець за смаком,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Печериці почисти і поріж тонкими пластинками. Часник пропусти через часничницю. З лимона видави сік.

Приготуй соус для курки з грибами. Для цього змішай майонез, часник, лимонний сік, спеції і сіль.

Куряче філе поріж на тонкі пласти. Гарненько відбий, перемаж з обох боків соусом, склади стопкою і залиш промаринуватися на 20 хвилин.

Збий вінчиком яйця, змішай із 1 ст. ложкою води, сіллю, перцем і знову гарненько перемішай. В інший посуд насип борошно.

По черзі обвалюй куряче філе в борошно, потім в яйце, а потім іще раз в борошно і в яйце.

Виклади на розпечену сковороду з олією курку, а зверху – гриби.

Обсмажуй курку з грибами спочатку з одного боку до золотистого кольору приблизно 4-5 хвилин. Потім акуратно переверни на інший бік, зменш вогонь і готуй іще 5 хвилин.

Подавай готову курку з грибами із картопляним або рисовим гарніром, овочами і зеленню.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Курка з грибами: рецепт відбивних із печерицями