Мешканець Сколе зберігав удома кулемет і набої до нього

Кулемет часів Другої світової війни невстановленого взірця та без слідів корозії правоохоронці виявили у мешканця Сколе. Про це повідомила прес-служба Головного управління поліції у Львівській області, – інформує “Zaxid.net”.

У вівторок, 12 вересня, у м. Сколе під час санкціонованого обшуку у приміщенні 60-річного місцевого мешканця правоохоронці виявили та вилучили кулемет часів ІІ Світової війни невстановленого взірця, без слідів корозії та 17 патронів. Вилучену зброю скерували на експертне дослідження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, до 6 жовтня на Львівщині проводиться операція «Зброя та вибухівка», під час якої можна добровільно здати зброю чи боєприпаси без відповідних дозволів і бути звільненим від кримінальної відповідальності.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Мешканець Сколе зберігав удома кулемет і набої до нього