Молитви, які допоможуть бути щасливим та захистять від зла і лиха

Часто, коли ні до кого звернуться, ми згадуємо про Бога! І всі наші гріхи і просимо про допомогу, а коли все добре ми забуваємо про Нього.

Хотілося б щоб Господь був завжди в наших серцях незалежно від нашого стану і благополуччя.

У боротьбі з негараздами, злом, заздрісниками і недоброзичливцями прекрасними помічниками будуть молитви. З підтримкою Вищих сил ви зможете захистити себе від будь-якого прояву негативу.

Якщо у вас почалися проблеми на роботі, вас мучать сумніви і невпевненість, зверніться за підтримкою до Небес. Молитви допоможуть вам відчути впевненість в своїх силах і позбутися від негативу з боку вороже налаштованих людей.

Молитва від недоброзичливців на роботі

«Господи всемогутній! Спаси і збережи раба грішного Твого (ім’я). Захисти мене від злості і заздрості, які заздрісників моїх терзають. Відведи від мене гнів їх і силу слова недоброго.

Допоможи, Господи, не піти по стопах їх так вбережи від гніву відповідного, що в дyші моїй зароджується. Прости, Господи, за гріхи мої та покарай ворогів моїх по справедливості. Я ж прощаю їх з волі Твоєї справедливости нехай за заповітами Твоїм непорушним. Амінь».

Молитва від ворогів

“Господи Ісусе! Збережи розум мій чистим, а помисли добрими. Допоможи очиститися від скверни, що вороги мої насилають. Свято вірю в захист Твій та в благословення Боже. Не гнівайся на ворогів моїх, але і не залишай без покарання вчинки їх жадібні. Амінь».

Молитва для захисту до янгола-охоронця

«Ангеле Божий, Хранитель мій з народження і до самої смeрті, молю Тебе, заступнику, охорони мене від усякого зла. Вимкни в душі негатив, мною керуючий та що життя моє праведне порушує. Направ мене, раба Божого (ім’я), на шлях виправлення так визволи мене від ворогів і недоброзичливців, моїх неприємностей. Амінь».

Молитва перед іконою «Всецариця»

«Пречиста Богоматір! Почуй молитви раба Божого (ім’я) та не відкинь прохань моїх щирих в своєму каятті. Призри мене і вбережи від наміру злого та від негативу, що мене переслідує. Царице Небесна, на Тебе і Твоє заступництво уповаю. Збережи мене, пом’якш серце моє, що на ворогів озлобилося, та не дозволь вершити самосуд діяннями непорядними. Амінь».

Молитва від злих людей

«Всемилостива Божа Матір! На Тебе надіюсь, хранителька і захисниця всього роду людського. Будь милостива до мене, грішного (ім’я), та не залиш на годину сумнівів і страхів. Боронь, покровителька, від злої користі, на мене спрямованої, та додай розуму ненависникам моїм, згаси їх зло, до мене звернене. Амінь».

Молитва для пом’якшення злих сердець

«Богородиця Пресвята! До Тебе за допомогою звертаюся. Пом’якши серця людські, злістю наповнені. Не дай нам, Матінка, в прірву потрапити від злоби своєї. Так прости нам гріхи наші і свавілля. Рaни Твої сльозами своїми омиваємо та вибачення за гріхи наших предків просимо. Амінь».

Молитви є найсильнішим оберегом. Всемогутній Господь допомагає кожному, хто щиро розкаявся в свої поганих вчинках і наставляє на шлях істинний, що веде до очищенню і просвітління. Звертайтеся з молитвами до Вищих Сил, і ви обов’язково отримаєте захист і підтримку.

Джерело: Особлива

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Молитви, які допоможуть бути щасливим та захистять від зла і лиха