Молитви на Благовіщення Пресвятої Богородиці

Прочитайте на Благовіщення Пресвятої Богородиці наступні молитви:

“Богородице Діво, радуйся!

I я вітаю Тебе, Пренепорочна Діво, словами, якими поздоровив Тебе колись Архангел Гавриїл у Назареті. Ти повна всяких ласк, з Тобою Господь.

Всевишній підніс Тебе до найбільшої гідності в небі й на землі, бо вибрав Тебе на Матір Свого Сина. Ти одна з поміж жінок вибрана до такої гідності.

Тебе славлю, Тебе величаю, Тобі честь віддаю, Донько Предвічного Вітця, Мати Божого Сина, Обручнице Святого Духа.

Окрім такої гідності, Ти, Пресвята Діво, така покірна, що називаєш Себе Божою служницею.

Тож молю Тебе: навчи й мене тієї найбільшої чесноти — покори. Випроси мені ласки, щоб я міг(ла) лише тим величатися, що я Твій(оя) слуга. А коли буду Твоїм(єю) вірним(ою) слугою, тоді буду виконувати Божу волю в усьому і через те буду учасником(цею) Божої слави на небі. Цього від Тебе надіюся, про це Тебе сьогодні гаряче прошу.

Амінь.”

Текст другої молитви:

“Пресвята, преблагословенна Богородице!

Просвіти наші серця та наповни їх милосердям і любов’ю до Бога, щоб ми дякували Тобі, о, Всепіта, і підносили свої серця та молитви до Господа.

Отож, поспіши направити наші помисли до єдиної Правди та Любові — до Небесного Творця. І своїми молитвами випроси у Нього прощення наших провин, бо їх не злічити. Щоб наші душі зігрівалися теплом Божої любові та прославляли Його навіки.

Амінь.”

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Молитви на Благовіщення Пресвятої Богородиці