На Хмельниччині водій Mercedes на швидкості збив 21-річну маму з донькою та втік. Жінка загинула, – ЗМІ

1 січня у Шепетівці по вулиці Судилківській близько 17:00 сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. За повідомленням сектору комунікації поліції Хмельницької області, водій автомобіля “Мерседес” збив маму з донькою та зник з місця подіі, покинувши авто, пише місцеве видання shepetivka.com.ua.

21-річна жінка загинула на місці події, а дворічна дівчинка на момент прибуття швидкої була жива. Медики доправили дитину до реанімаційного відділення Шепетівської центральної районної лікарні. Наразі поліція шукає водія.

За словами свідків, трагедія трапилась прямо на очах чоловіка. Автівка летіла із такою швидкістю, що налетіла на пам’ятний знак 400-річчя Шепетівки. Загибла жінка в цей час везла свою доньку в калясці по тротуару.

За попередньою інформацією, чоловік зараз знаходиться біля дочки. Її відправляють до Хмельницького щоб переконатися чи немає внутрішнього крововиливу, адже у черепі тріщина.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

На Хмельниччині водій Mercedes на швидкості збив 21-річну маму з донькою та втік. Жінка загинула, – ЗМІ