На Київщині мати жорстоко побила своє 9-місячне немовля

У Вишгородському районі Київської області жінка побила свою 9-місячну дитину після сварки з чоловіком.

Про це повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції Київської області, пише ТСН.

“У Вишгородському районі, що на Київщині горе-матір після сварки з чоловіком зігнала злість на 9-місячній донечці та побила немовля. Поліцію і лікарів викликала небайдужа жінка, яка побачила на вулиці молоду жінку з дитиною – у дівчинки були синці на обличчі та й одягнена вона була зовсім не по погоді”, – йдеться у повідомленні.

На місце події прибув уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба. За його словами, наразі 9-місячна дівчинка перебуває у безпеці.

“Медичні працівники негайно доставили дитину в лікарню. Під час огляду вони виявили у малюка численні тілесні ушкодження, серед яких перелом променевої кістки та травма голови. Наразі немовля перебуває під пильним оком медиків “Охматдит”, – додають у прес-службі правоохоронців.

Поліція відкрила кримінальне провадження, а дитину забрали у батьків.

Як відомо, 22-річна мати переїхала до Київської області з Дніпра. Вона походить з неблагонадійної сім’ї, де до неї застосовували фізичну силу, а після народження дитини – вигнали.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

На Київщині мати жорстоко побила своє 9-місячне немовля