На Сумщині чоловік привів у магазин і кинув 2-річну дитину

У Недригайлові Сумської області днями продавщиці одного з магазинів опинилися в дивній ситуації — чоловік привів до них в магазин 2-річного хлопчика, залишив його там і пішов. Продавці чекали, поки чоловік повернеться, не дочекалися, викликали службу у справах дітей, пише «КП в Україні».

Уже співробітники служби зателефонували в поліцію, розповіли про дивну «знайду». Правоохоронці почали шукати рідних хлопчика і розбиратися, ким же б той загадковий чоловік.

— Опитали продавців, а дитина в цей же день була відправлена до інтернату. Маму вже знайшли, вчора вона провідувала там сина. Крім цього 2-річного хлопчика у жінки ще двоє дітей. Вона в Недригайлові знімає квартиру, — розповіла виданню Ельвіра Біганова, керівник відділу комунікації ГУНП в Сумській області.

Як пояснила жінка поліцейським, в той день до них приїхав батько хлопчика, який з ними не живе, а вона пішла за продуктами в магазин, залишивши сина на тата.

— Мабуть, там вона була досить довго, тому тато чекати не міг, і поїхав, а дитину завів в магазин. Магазин в метрах 50 від будинку. Маму довелося пошукати поліції. Чому жінка не зверталася в поліцію про зникнення дитини, ми зараз намагаємося у неї дізнатися. З батьком нам поки не вдалося зв’язатися — за нашою інформацією, він перебуває в іншій області, — каже Ельвіра Біганова.

За її словами, у слідства ще дуже багато питань до горе-батьків, поки картина подій не складеться, хлопчик буде під наглядом вихователів, а жінці загрожує адміністративна відповідальність за невиконання батьківських обов’язків.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

На Сумщині чоловік привів у магазин і кинув 2-річну дитину