Найгарнішою дівчинкою світу стала маленька українка

В Греції закінчився всесвітній конкурс краси Little Miss World – 2017. Гран-прі конкурсу і золоту корону виграла чарівна 11-річна Ганна Якимець із Берегова Закарпатської області, пише Press-centr

Незважаючи на юний вік, Ганна вже досить відома в світі моди. Так змогу побачити її під час показів мали гості Uzhgorod Fashion Day та багатьох інших подій. Минулого року дівчинка навіть виборола титул Міні-міс України.

Окрім того, Ганна вже роками займається танцями в берегівському танцювальному гуртку «Атас» і тут теж показує гарні результати. На танцювальних змаганнях, які проходили в угорському місті Папо, дівчинка зайняла перше місце, пізніше у Словаччині посіла найвищий щабель. Тож зі своїм партнером Алексом Станковичем вони майже завжди перемагають, як у закордонних, так і в українських турнірах.

І ось знову велика міжнародна перемога! Щиро вітаємо Ганну Якимець, її батьків та всю команду, що допомагала маленькій королеві на шляху до успіху.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Найгарнішою дівчинкою світу стала маленька українка