Найсмачніший і доступний рецепт домашнього пломбіру: смак дитинства

ецепт простого пломбіру настільки смачний, що ви будете приємно здивовані, що можна самостійно в домашніх умовах зробити таку смакоту. Цей пломбір ніби з дитинства. Ви відразу згадаєте цей незабутній, ніжний смак.

Складові:

  • згущене молоко 200 м
  • вершки 500 мл. 33%.

Приготування:

Для початку нам треба приблизно на півгодини помістити в морозильник, глибоку миску в якій ми будемо збивати морозиво, а також вінчики від міксера.

В охолоджену миску виливаємо вершки і збиваємо на максимальній швидкості до загустіння, приблизно 5-7 хвилин.

Вливаємо згущене молоко і продовжуємо збивати вже на маленькій швидкості, протягом 1 хвилини, щоб воно змішалося з вершками.

Збиті вершки зі згущеним молоком розкладаємо в вафельні стаканчики, їх ви можете купити окремо, а можна купити окремі вафлі для торта, і покласти їх в форму на дно, потім морозиво, і зверху ще вафля.

Поспішаю помітити, що без вафель такий пломбір дуже смачний.

Прибираємо в морозильну камеру мінімум на 4 години.

Пломбір готовий. Ваша сім’я, а особливо діти будуть в захваті від смаку цього морозива. До нього ви можете додавати абсолютно будь-яку начинку на ваш смак. Смак стане більш насиченим і різноманітним. Смачного!

Джерело: Пошепки

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Найсмачніший і доступний рецепт домашнього пломбіру: смак дитинства