Негайного порятунку потребує малюк із Дніпра! Прохання максимально поширити!!!

Дитині необхідно зібрати гроші на операцію за кордоном.

За життя відчайдушно бореться 11-місячний малюк Матвій Білий. Його діагноз – важкий різновид лейкозу. Допомога дитині потрібна терміново.

Від Матвійчика відмовилися біологічні батьки, тож 5-місячне маля взяли до себе прийомні. “Наша дитина, котру всиновили. Така цілковито нова сторінка нашого життя відкрилася. Але безтурботного часу було небагато, на жаль”, – зізнається Євген Білий. Невдовзі в хлопчика почали з’являтися дивні крапки на тілі, медики провели аналізи та шокували висновками: складна, комбінована форма лейкозу.

“Гострий білінійний лейкоз. Таке захворювання протікає досить складно”, – каже дитячий гематолог Ірина Посмітюха. Матвійко потрапив до реанімації, мав дуже високу температуру протягом тижня, переніс подорож до Білорусі, де медики назвали найменшу з можливих суму порятунку дитини. На операцію з пересадки кісткового мозку потрібно зібрати 150 тисяч доларів. “Сума для нас величезна, зібрати її потрібно швидко”, – каже Євген Білий. Ідеться про кілька тижнів.

Доки прийомні батьки б’ються за його життя, Матвійко вчиться робити перші кроки в білоруській лікарні. “Звертаються до всіх небайдужих людей, хто може допомогти чим завгодно – нам необхідно врятувати нашого Матвія”, – просить Євген. Відгукнутися на його прохання можна переказом коштів на картку Приватбанка 4149 4996 4463 0848, отримувачем виступить Біла Катерина Олександрівна. Телефон батька Євгена +38 095 120 24 16.

Кореспондент ТСН Наталя Грищенко, Джерело ТСН

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Негайного порятунку потребує малюк із Дніпра! Прохання максимально поширити!!!