Поляки попередили: Путін планує випробувати ядерну зброю

Російські навчання “Захід-2017”, які проводяться в Білорусі, триватимуть і після 20 вересня. Під час маневрів військове командування РФ планує відпрацювати застосування ядерної зброї.

Про це повідомив міністр оборони Польщі Антоні Мацеревич в ефірі телеканалу TVP Info. Він зазначив, що російсько-білоруські навчання затягнуться довше запланованого часу, а в їх програму включать застосування ядерної зброї, пише «Znaj.ua».

Польський міністр вказав на те, що у військовій доктрині Росії прописана можливість нанесення превентивного ядерного удару по ймовірному противнику.

“Навчання “Захід-2017” є не тільки найбільшими, а й найагресивнішими і багатофункціональнішими з усіх навчань Росії за останні 30 років”, – підсумував Мацеревич.

Спільні російсько-білоруські військові навчання “Захід-2017” стартували 14 вересня. До них прикута увага всієї міжнародної громадськості. Навчання повинні завершитися 20 вересня.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Поляки попередили: Путін планує випробувати ядерну зброю