Послання Джулії Робертс для всіх жінок

Всесвітньо відома голлівудська актриса Джулія Робертс опублікувала сенсаційне послання. У ньому вона не просить, благає всіх жінок зайняти активну позицію і перестати приділяти увагу тільки зовнішній красі, на шкоду собі й своєму єству. Ось її слова:

Досконалість — це хвороба багатьох націй. Ми покриваємо наші обличчя тоннами макіяжу. Ми регулярно колем собі ботокс і мучимо себе голодом для «ідеального розміру». Ми намагаємося виправити те, що абсолютно цього не потребує. А те, про що ми повинні дбати в першу чергу, залишається без нашої уваги.

Знаєте, що це?

Це наша душа. Душа, яка потребує ретельної турботи і догляду. Прийшов час зайнятися нею. Скажіть чесно, як ви можете чекати, що хтось вас полюбить, якщо ви самі себе не любите? Перекроюючи свою зовнішність, хіба можна сказати, що ви задоволені собою? Ні. Я хочу, щоб ви чітко зрозуміли: не має значення, як ти виглядаєш зовні, якщо ви абсолютно порожні всередині.

Сьогодні я хочу заявити всім: я більше не буду миритися з макіяжем. Я не хочу робити макіяж, тому, що я втомилася носити чуже обличчя. Настав час скинути маски. Я знаю, що у мене є зморшки, але я хочу їх бачити. Адже це я — справжня. Я хочу, щоб ви приймали мене такою, яка я є.

Світ сьогодні збожеволів на зовнішності. Ви навіть уявити собі не можете обороти компаній, які вклали у ваші голови думки про те, що вам треба вкладати фінансові кошти в те, щоб відтягнути неминучі ознаки старіння, вдаючись до нездорового та неприродного застосування антивікових продуктів.

Принципи краси 21-го століття чітко можна визначити як ненормальні. Це краса на стероїдах, яка, як вірус, який поширюється по всьому світу. Це жахливо!

Ви розумієте, що штучна естетика править світом, тримаючи нас закритими у в’язниці своїх ілюзій з приводу зовнішності? Замість того, щоб жити і наслідувати наше єство, ми змушені сповідувати ті канони краси, що нам нав’язані.

Але знаєте що?

Я втомилася від цього. І я кажу собі: стоп. Я закликаю всіх вас зупинитися і згадати, ким ви є насправді, чого ви насправді хочете. Згадати, хто ви.

Ніхто ніколи не зможе на 100% відповідати критеріям краси. Зовнішній вигляд — останнє, що треба цінувати в людині. Все, що має значення — це душа.

Переклад з веб-сайта: thejizn

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Послання Джулії Робертс для всіх жінок