Повернувши країні 50 мільярдів гривень, я маю право на особисте 5-годинне щастя, – Луценко

Генеральний прокурор Юрій Луценко не надто задоволений прискіпливою увагою журналістів до весілля його сина. При цьому порушення зі сторони працівників УДО, які напали на журналістів, вирішив не коментувати.

Таку відповідь він надав у Facebook, прокоментувавши відео програми “Схеми” про весілля сина, де зібрався політичний бомонд країни, а на журналістів програми напали працівники УДО, Повідомляє “24 канал“.

Мій син, відвоювавши під ДАП, не має право на весілля? Чи я не маю права запросити на свято своїх друзів? Повернувши країні 50 мільярдів гривень, я маю право на особисте 5 годинне щастя,
– заявив Юрій Луценко.

При цьому напад працівників УДО, які перешкоджали журналістській діяльності, генпрокурор виріши не коментувати.

“Дії УДО відбулися поза моєю територією і підлягають оцінці їхнього керівництва”, – написав Юрій Луценко.

Зазначимо, що інцидент між журналістами програми “Схеми” та співробітниками УДО стався у ніч на 16 вересня біля одного з ресторанних комплексів під Києвом, де святкували весілля сина генпрокурора Юрія Луценка Олександра. У момент, коли закриту вечірку мав залишити президент України Петро Порошенко, працівники УДО напали на знімальну групу програми, в результаті чого оператор Борис Троценко зазнав струсу мозку та пошкодження руки. Журналісти написали заяву до поліції про перешкоджання законній журналістській діяльності.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Повернувши країні 50 мільярдів гривень, я маю право на особисте 5-годинне щастя, – Луценко