Рятувальники попереджають про сильні хуртовини і снігопади

27 лютого і вночі 28 лютого в Україні очікується сніг, хуртовини, та пориви вітру до 15-22 метрів за секунду.

26-27 лютого в Україні очікується сильне похолодання, температура місцями до -25 морозу. Але це ще не все, інформує “24 канал“.

У ДСНС додають, що 27-28 лютого буде ще “веселіше” – 27 лютого і вночі 28 лютого в Україні, крім західних областей, сніжитиме. Сильні пориви вітру очікуються у Приазов’ї – місцями до 25-27 метрів за секунду.

А сильні снігопади, хуртовини та снігові замети очікуються 27 лютого у південних районах країни, в Кіровоградській, Дніпропетровській та Полтавській областях.

Синоптик Наталія Діденко підтверджує прогноз і додає, що Півдню України взагалі не позаздриш.

“Посилиться вітер ледь не до штормового у південній частині. Ми їм не заздримо. Ще б пак – при морозі та ще й сильний вітер. Ну, а у вівторок не заздрити вже можна усім і кожному. Бо 27-го лютого на нас виходить циклон знову з південного заходу Європи, з Італії, Греції. І ось цей циклон зробить погоду вівторка нестерпною: снігопади, хуртовини, завиватиме вітер”,– зазначила вона.

Тримайтеся поближче до джерел тепла, тісних кафе, пухнастих котів та один одного, – додала Діденко.

В результаті вторгнення холодного арктичного повітря з півночі Європи в Україні очікується зниження мінімальної температури.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Рятувальники попереджають про сильні хуртовини і снігопади