Стрітенські свічки потужний обepіг, який повинен бути в кожному домі: коли слід запалити свічку

15 лютого православні християни відзначатимуть одне з головних свят – Стрітення Господнє. Свічки, освячені в цей день в храмах, наділені особливим значенням і силою надавати допомогу людям в складні моменти їхнього життя. Принесіть з храму Стрітенську свічу, вона допоможе висвітлити вам шлях.

У кожного свята є своє символічне значення. У народі здавна верхівку лютого шанували як день, коли Зима з Весною зустрічаються, а православні та греко-католики святкують одне з Двонадесяті (12 найголовніших) свят у році – Стрітення. Назва свята має два значення: «радість» і «зустріч». Згідно з церковними канонами в цей день відзначається зустріч людини і Господа.

У церквах проходять святкові богослужіння та перед літургією особливим чином освячують свічки, тому вони так і називаються – Стрітенські. Вважається, що Стрітенські свічки мають особливу благодатну силу. Якщо у вас буде можливість побувати в це свято в храмі, принесіть додому Стрітенську свічу і визначте їй особливе місце в будинку, звичайно, краще за все біля ікони.

Стрітенські свічки зберігають цілий рік до наступного свята Стрітення і запалюють в особливих випадках, коли особливо потрібна допомога. У складних життєвих ситуаціях, неприємності на роботі, негаразди в сім’ї, пошуках нової роботи, тривозі за дітей і батьків, запаліть Стрітенську свічу, попросіть у Бога допомоги та захисту, здоров’я собі і близьким, поради як вчинити і спокою для дyші. Огарок Стрітенської свічки не викидайте, віднесіть до церкви.

Вогонь церковної свічки символічно означає наш зв’язок з Вищими силами, вважається, що щира молитва при запаленій Стрітенській свічці швидше буде почута, а прохання незабаром виконане. Головне, щоб помисли були чисті.

Перед запаленою Стрітенською свічкою можна читати спеціальні молитви на Стрітення, а можна вести розмову з Богом своїми словами, так, як попросить ваша дyша, головне робити це щиро і від чистого серця.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Стрітенські свічки потужний обepіг, який повинен бути в кожному домі: коли слід запалити свічку