Сила свяченої води: як позбутися неприємностей і невдач

Свячена вода має безліч унікальних властивостей, які люди використовують собі на благо. З її допомогою можна зцілити хвороби, а також позбутися від негативу.

19 січня, у свято Хрещення, воду освячують молитвою і хрестом. Кожен може сходити до відкритого джерела або до церкви, щоб набрати водохресної води і використовувати її для своїх потреб. Не забувайте про те, що ваші помисли повинні бути чистими. Воду беріть з молитвою подяки. Не забудьте покаятися в своїх гріхах хоча б перед домашнім іконостасом, якщо у вас немає можливості відвідати службу в церкві.

Водохресна вода від неприємностей

Після того, як вода набрана, потрібно принести її додому і дати випити всім домочадцям по три ковтки. Потім взяти гілочку верби після Пасхи, змочити її водою і обійти всі приміщення, окроплюючи їх і читаючи молитву на захист будинку. Якщо вербової гілочки немає, можна взяти пензлик. Після того, як всі приміщення окроплені, потрібно ще раз пройтися по дому з церковної свічкою. Загляньте в кожен куточок, щоб позбутися від будь-якої напасті і негативної енергетики в своїх оселях.

Водохресна вода від невдач

За допомогою водохресної води можна створити амулет, який буде служити захистом від невдач. Для цього частину набраної води потрібно перелити в широку миску і підготувати майбутній амулет. Ним може стати будь-яка дрібниця, яка приносить вам удачу. Запаліть церковну свічку, помістіть майбутній амулет у воду і прочитайте молитву Вищим Силам. Попросіть захистити вас від бід і невдач, послати вам сили духу, щоб відвертатися від спокус і боротися зі своїми вадами. Амулет вийміть і загорніть в чисту серветку. На ніч покладіть його під подушку. Носіть його з собою весь час, але нікому не показуйте.

Водохресну воду можна і потрібно використовувати для щоденного споживання. Її можна розбавляти звичайною водою, якщо ви запасли небагато. Використовуйте святу воду і для того, щоб полегшити стан хворої людини. Щоденні вмивання водохресною водою благотворно впливають не тільки на стан здоров’я, але і на настрій.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Сила свяченої води: як позбутися неприємностей і невдач