Син нардепа Попова за місяць пограбував 6 магазинів: подробиці крадіжок

Сина народного депутата від фракції “Радикальна партія” Ігоря Попова, 14-річного Богдана, якого затримали за підозрою в розбійному нападі на магазин на київській Оболоні, і його спільника Владислава Чобана підозрюють у ще п’яти нападах.

Про це йдеться у зведенні про факти нападу на магазини в Оболонському районі Києва Відділу кримінальної поліції Оболонського Управління поліції ГУ НП у Києві, інформують “Надзвичайні новини“.

Так, перший розбій стався 5 листопада, близько 4:40 у магазині “Світ пива” біля метро “Мінська”. Як повідомив заявник, у приміщення забігли троє невідомих чоловіків, одягнених у чорне вбрання, їхні обличчя були закриті шарфами темного кольору. При собі мали предмети, схожі на пістолети й автомат, після чого один із нападників підійшов до каси і самостійно забрав із каси гроші розміром 2500 грн.

Потім увечері 21 листопада двоє невідомих напали на продуктовий магазин в Оболонському районі та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, забрали з каси 3 тис. грн. При цьому, вони вдарили по голові одного з продавців.

Того ж вечора двоє невідомих у балаклавах вкрали 6300 грн зі ще одного магазину на вул. Героїв Дніпра.

Після цього пішов ще один розбій – 24 листопада невідомі напали на магазин “Продукти”, вдарили продавця і вкрали 7100 грн.

На наступний день, 25 листопада, двоє невідомих обікрали магазин “Крамничка”, з якого винесли 500 грн.

Поліцією було вилучено відеозаписи з камер спостереження, судячи з яких у правоохоронних органів є всі підстави підозрювати Попова і Чобана у скоєних нападах.

Нагадаємо, подія, за яку затримали Богдана Попова і його подільника, сталася 26 листопада. Двоє невідомих у балаклавах скоїли розбійний напад на продуктовий магазин “Святковий” на пр-ті Рокоссовського, 3, після чого один із злочинців був затриманий.

У хлопця, який виявився сином народного депутата і громадського активіста Ігоря Попова, було виявлено та вилучено балаклаву і стартовий пістолет “Retay” калібру 9 мм із 7 патронами.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Син нардепа Попова за місяць пограбував 6 магазинів: подробиці крадіжок