Торт з кремом “Мілкі Вей”

Складові на бісквіт:

  • 8 яєць
  • 280 грам цукру
  • 160 грам пшеничного борошна
  • 40 грам какао
  • 1 чайна ложечка порошку для випічки

Випікаємо бісквіт за класичною технологією.

Складові просочення бісквіта:

  • 3 ложки розчинної кави
  • 250 мл гарячої води
  • 100 мл алкогольного напою (коньяк, лікер, горілка)

Складові для крему Milky Way:

  • 1/2 склянки молока
  • 1 склянка цукру
  • ванільний цукор
  • 2 склянки молока в порошку
  • 250 г масла

Молоко варимо з цукром і ванільним цукром близько 3 хвилин. М’яке масло збиваємо і додаємо охолоджене молоко з цукром і сухе молоко. Добре збиваємо.

ГОРІХОВИЙ крем:

  • 200 г мелених волоських горіхів
  • ½ склянки цукру
  • ½ склянки молока
  • 250 г масла

Молоко варимо з цукром, додаємо горіхи. Коли охолоне збиваємо з маслом.

Збірка торта: бісквіт розрізати на три коржі. Бісквіт з просоченням – 1/2 крему Milky Way, БІСКВІТ- крем горіховий – бісквіт – 1/2 крему Milky Way. Зверху прикрашаємо горіхами і вишнями.

Джерело: Ням-Ням за 5 хвилин

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Торт з кремом “Мілкі Вей”