Ці золоті правила самозцілення працюють краще ліків …

Людський організм – дуже складна система. Часом ми навіть і не здогадуємося, на що здатний. 

Сила слова і людської думки мають неймовірно цілющу енергетику, здається, марно лікувати будь-яке захворювання без лікування духовного. Для того щоб запустити цілющу силу організму, потрібно підвищити рівень внутрішньої життєвої енергії. Тоді ти зможеш успішно перемогти недугу і відновити здоров’я!

Прості рекомендації, які навчать вас цінувати життя, допоможуть повернути тілу здоров’я, а душі – щастя і спокій. Спробуй виконувати ці рекомендації незалежно від того, є у тебе проблеми чи ні. Ось побачиш, зовсім скоро життя заграє зовсім іншими фарбами. Зціли своє тіло сам!

Зціли себе сам

  1. Випивай по 0,5 літра чистої відстояної води три рази на добу. Під час процедури повторюй про себе: «Я здоровий, я зцілююсь!»
  2. Знайди час для самомасажу. Якихось 10-15 хвилин в день зарядять тебе енергією і життєвими силами. Просто розтирай сухе тіло долонями, особливу увагу приділяй голові, шиї, грудям і стопам.
  3. Привчи себе лягати спати о 22:00, а вставати з першими променями. Вирушаючи в ліжко, говори собі: «Зараз я вирушаю в країну зцілення, де мені допоможуть зцілитися». Якщо випаде можливість, в обідній час можеш поспати, але не довше години.
  4. Зверни увагу на своє дихання. Воно повинно бути рівним, вільним, без затискачів, з почуттям внутрішньої радості. Спробуй робити видих в 2-3 рази довший за вдих і не забувай контролювати дихання протягом дня.
  5. Склади список цілющих слів, які повторюй щодня по кілька разів. Наприклад: «Я зцілююсь, я здоровий! Цілюща енергія входить в мене. Вона оздоровлює мої органи. Мою печінку, голову, нирки стають здоровими ».
  6. Постарайся викинути проблеми зі здоров’ям з голови. Не думай і не кажи про свої хвороби. Це дуже важливо!
  7. Як можна частіше бувай на природі, насолоджуйся єднанням з землею, дивись в небо і милуйся хмарами. Гарний настрій і свіже повітря – запорука міцного здоров’я.
  8. Слухай радісну енергійну музику вдень, а розслаблюючу – вночі. Танцюй, підспівуй, насолоджуйся миттю!
  9. Їж часто, але маленькими порціями, 5-6 разів на добу. Проста домашня їжа – найкорисніша. Готуй каші вранці, їж салати, квашену капусту, домашній хліб. А ось про судинозвужувальні напої доведеться забути: ніякого чаю, кави, алкоголю.
  10. Спробуй загартовуватися! Спочатку обливай холодною водою лише ступні, потім коліна, піднімайся все вище, поки не почнеш обливатися з головою. Під час ритуалу думай про зцілення свого тіла.
  11. Почни займатися спортом. Для цього не обов’язково ходити в спортзал, домашня зарядка – те, що потрібно! Присідай, бігай на місці, віджимався і тренуйся з гантелями. Головне – ретельно і до поту.
  12. Один день в тиждень голодний. Якщо не можеш добу, будь голодним менше. Перед днем ​​голодування і під час нього говори собі: «Я стану здоров в обмін на цей пост. Я зцілюся! »
  13. Веди спокійні і душевні розмови з близькими. Це прекрасний спосіб обміну позитивної енергії, що приводить тебе і співрозмовника в гармонійний стан.
  14. Усунь від себе всі канали, за якими йде негативна інформація. Думай лише про хороше. Дивись комедії, читай душевні книги, слухай улюблені пісні. Ніякої складної і нав’язливою інформації – лише приємні і позитивні емоції!
  15. Дуже сильне вправа! Зроби невеликий вдих, а потім затисніть рот і ніс пальцями. Скажи про себе фразу: «Я хочу жити!» Розтули пальці. Віддихни і повтори ще раз.Така практика дасть сигнал твоєму тілу про сильне бажання жити, і тоді хвороби почнуть відступати. Дивно, але часто хвороби приходять через підсвідоме знецінення власного життя.
  16. Приділи 5 хвилин в день добрим думкам. Сядь зручно і подумай від чистого серця: «Нехай всі будуть здорові, нехай у всіх все буде добре!»
  17. Кожен день представляй майбутнього себе здоровою і щасливою людиною. Наприклад, через тиждень ти бачиш себе таким, що сміється і бадьорим в якому-небудь знайомому місці. Подібні думки на раз-два зарядять сильною життєвою енергією і здоров’ям.
  18. Це пункт найважливіший. Звертайся за допомогою до Бога. Молися, ходи в храм і проси про зцілення. Ти будеш здоровий!

Змінивши таким чином ставлення до себе і до свого здоров’я, ти відкриєш приховані можливості власного організму, а життя зробиш радісним і процвітаючим. Якщо тебе зацікавила подібна практика самозцілення, неодмінно прочитай книгу Луїзи Хей «Зціли себе сам»!

Відомий психолог дає ряд загальних порад, які допомагають зберігати бадьорість, здоров’я, настрій, допомагають стати щасливим і успішним.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Ці золоті правила самозцілення працюють краще ліків …