Типова житомирська богема: п’яна “олігарша” побила дитину

У Житомирі місцева бізнес –вумен Євгенія Волинець прямо серед вулиці влаштувала розбірки з дитиною та підняла на неї руку, інформує znaj.ua.

Відповідне відео опублікував користувач Олександр Логвинчук на сторінці в  Facebook.

“Як Євгеніяа Волинець – місцева “олігарх” Житомира – в п’яному вигляді їздить за кермом і виховує рукоприкладством дітей”, – підписав відео автор.

Як Волинець Євгенія Дорофіївна – місцева "олігарка" Житомира виховує рукоприкладством дітей у п'яному стані та їздить за кермом.

Опубліковано Oleksandr Logvynchuk 28 липня 2017 р.

За словами очевидців, інцидент стався перед одним із готельних комплексів, власницею якого є Волинець. Жінці не сподобалось, що підліток катається на скейт-борді біля будівлі, і вона намагалась його прогнати.

Більшість користувачів просто вибухнули емоціями на побачене. Багато з них знають особисто Волинець та пишуть, що не здивовані такою її поведінкою.

“Ось воно, справжнє обличчя житомирської сфери послуг”, “Друзі це створіння неадекватне … Вона думає що вона Цариця Житомира …. “, – пишуть користувачі.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Типова житомирська богема: п’яна “олігарша” побила дитину