У Києві знайшли вкраденого в новорічну ніч пса, за котрого господар хотів сплатити 200 тисяч викупу

Собака, за якого обіцяли 50, вимагали 100, а готові були сплатити і 200 тисяч гривень, повернувся до свого законного господаря. Пес Бантик провів у неволі півтора місяця, і весь цей час власник шукав свого улюбленця, пише ТСН.

Михайло з жахом згадує, як Бантика вкрали – це був найгірший новорічний подарунок у його житті. Окрім тварини, з обійстя більше нічого не зникло, тож збивали замок цілеспрямовано заради собаки. Спочатку до пошуків підключилися сусіди, згодом власник написав у соцмережі, що настільки не може жити без Бантика, що готовий викласти за його повернення великі гроші. Телефон почали обривали шахраї, які просили перерахувати гроші, але доказів, що  собака у них, не надавали. Аж поки не з’явилися справжні викрадачі, котрі зажадали вдвічі більшу за пропоновану власником суму, а на підтвердження претензій надіслали фото ошийника і повідка, котрі були на собаці.

Спочатку Михайло думав просто викупити свого чотирилапого улюбленця, але потім вирішив, що це не найкращий вихід. “Були готові віддати ще більші гроші, віддати взагалі все, що є. Але хіба це правильно і нормально – платити гроші бандитам, викрадачам”, – зізнався він. Тож до справи долучилися співробітники департаменту кримінального розшуку, котрі так само почали переживати за тварину та її господаря, коли почули обставини цієї історії. Поголос про Бантика дійшов навіть до заступника голови Національної поліції В’ячеслава Аброськіна.

е мало свій ефект – собаку повернули. “Бантик до мене кинувся, почав верещати. Одразу впізнав, прибіг, почав облизувати”, – розповідає про щасливе воз’єднання господар. Обставин визволення пса правоохоронці не розголошують, але запевняють, що викрадач нині під слідством. Це – знайомий господаря, котрий знав, що Михайло дуже прив’язаний до собаки, тому вирішив на цьому нажитися. Тим більше, що викрасти Бантика було легко – пес добрий і лагідний навіть до незнайомців. Господар каже, що висновки з ситуації вже зробив, і тепер зробить чіпи та GPS-маячки, а житиме пес не в будці, а в будинку під камерами відеоспостереження.

Кореспондент ТСН Наталія Гончарова

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У Києві знайшли вкраденого в новорічну ніч пса, за котрого господар хотів сплатити 200 тисяч викупу