У наш час дітям не вистачає суворості! Батьки, зупиніться!

На думку автора-колумніста Ніколаса Крауса, дітям не можна дозволяти бити батьків чи закочувати публічні істерики, – пише Country Living.

На таку поведінку батьки повинні реагувати не мовчазною згодою, а суворим покаранням.

Ви, напевно, бачили дітей, які в істериці кидають їжу прямо матері в обличчя, несамовито кричать і вимагають купити те, чого їм хочеться, такі діти навіть інколи можуть кидатися на сторонніх людей. І  це цілком дорослі телепні без затримки у розвитку! Просто їм не розповіли, як потрібно себе вести правильно.

“Сидячи в ресторані, я багато раз спостерігав за такою картиною: офіціант з гарячим супом на підносі намагається уникнути зіткнення з дітьми, що бігають по вузьких проходах, поки їх батьки насолоджуються трапезою”.

Ніколас робить висновок, що у нинішнього покоління американських батьків явні проблеми з вихованням дітей і поданням правильного прикладу.

Не заохочуйте погану поведінку дітей!

Найчастіше діти перевіряють витримку батьків і межі дозволеного, коли дорослі втомилися і жадають тільки одного, щоб їх залишили в спокої. На жаль, в такі моменти не можна втрачати пильність і піддаватися на провокації.

Навіть якщо ви в цей час перебуваєте в торговому центрі, продуктовому магазині або в черзі за квитками в кіно. Яким би втомленими ви не були, не ігноруйте ознак непокори дитини, бо у майбутньому це призведе до плачевних результатів.

Існує велика ймовірність того, що невихована дитина виросте хуліганом, небезпечним для оточуючих, а в подальшому і злочинцем, якого в дорослому віці вже важко буде поставити на місце або перевиховати.

“Нашому поколінню суворе виховання дається набагато важче – нам відомо те, чого не знали наші батьки: діти – це маленькі люди.

Раніше дитину не вважали повноцінною особистостю, дитина часто ставала мішенню для дорослих, які зганяли на ній свою злість “.

Але суворе виховання і дисципліна – запорука успішного та свідомого виховання дитини. Такі методи не роблять з вас монстра. Дітям шкодить не дисципліна, а жорстока байдужість.

За хорошу поведінку в кафе винагородіть дитину походом на майданчик, де вона зможе побігати і повеселитися.

Діти повинні знати межі дозволеного. Вони випробовують терпіння батьків своєю поведінкою, щоб зрозуміти, як далеко можна зайти. Якщо немає ніяких заборон – значить, дозволено все, навіть кинути їжу вам в обличчя.

Звичайно, ваша суворість доведе дитину до сліз, вона засмутиться, але не варто хвилюватися, бо це тільки на певний час. У довгостроковій перспективі діти, які знають, що є чіткі правила поведінки, будуть відчувати себе в цілковитій безпеці і спокої.

Надайте їм таку послугу і іншим теж, щоб людям не довелося в жаху тікати від вашого сина, який кидається пляшками в перехожих.

Чи згодні Ви з думкою автора? Які методи виховання використовуються у вашій сім`ї?

За матеріалами

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У наш час дітям не вистачає суворості! Батьки, зупиніться!