У Рівному зникла 33-річна черниця

33-річна Світлана Григорчук, черниця Корецького Свято-Троїцького жіночого монастиря, зникла в у понеділок по обіді. Востаннє із сестрами вона спілкувалась по телефону біля 12 години дня, коли вийшла від стоматолога. Сказала, що їй потрібно зробити ще одну покупку, і після цього її телефон не відповідав. Про це повідомляє Press-centr.

У монастирі кажуть, спочатку сподівалися, що сестра просто затримується і точно приїде принаймні останньою маршруткою, але марно.

Намагалися додзвонитися, та телефон черниці Світлани весь час був вимкнений. Лише після того, як обдзвонили всі лікарні і переконалися, що черниці там немає, звернулись по допомогу у поліцію.

Світлана Григорчук уродженка Хмельницької області. У Корецькому Свято-Троїцькому монастирі жінка прожила 15 років. Зріст зниклої — 165 см, худорлява, має темно-русяве довге волосся, була у хустині та чорному підряснику.

Усіх, хто знає, де можна розшукати зниклу, просять повідомити про це у поліцію за номером телефону 102, або ж за телефоном 097-159-95-81.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У Рівному зникла 33-річна черниця