Україна закриє кордон для нерозмитнених авто з іноземною реєстрацією

Законопроект, який заборонить незаконне ввезення в Україну автомобілів з іноземною реєстрацією і номерами, розроблять до листопада цього року. Про це в ефірі 112 Україна повідомила представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко.

“Україна найближчим часом закриє кордон, щоб не продовжувати транзитні пересування і накопичення в Україні незаконних автомобілів. Ми повинні до листопада прийняти закон, який заборонить в’їжджати, тобто ми припиняємо таку навалу”, – зазначила Луценко.

За її словами, буде напрацьовано компромісний варіант, що включає у себе штрафи і санкції.

“Зараз напрацьовуються умови мораторію на перевірки, на драконівські методи, які ніби застосовують. Якийсь певний період мораторію на такі драконівські заходи буде зроблений, але межа закриється і напрацюється компромісний варіант розмитнення цих автомобілів”, – резюмувала Луценко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фіскали пропонують штрафувати українських водіїв авто на іноземних номерах, які порушили митні правила на суму до 100% від вартості машини.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Україна закриє кордон для нерозмитнених авто з іноземною реєстрацією