Українці реально оцінили шанси Вакарчука на крісло президента

Велика кількість українців хоче бачити фронтмена українського рок-гурту “Океан Ельзи” Святослава Вакарчука президентом країни. Про це свідчать повідомлення наших співвітчизників у соцмережах, інформує «Znaj.ua».

Цікаво, що Вакарчук користується більшою підтримкою, ніж українські політики. Юзери відзначають, що музикант має пристойну освіту. Крім того, він не олігарх та не продажна людина.

“Рейган був актором. Розвалив СРСР одним пальцем. Вакарчук має пристойну освіту, на відміну від багатьох депутатів”, “Не олігарх, не продажний, не дебіл. І, судячи з коментарів, його вже бояться”, “Підтримую з вірою, надією і любов’ю!!!! не підведи, не обмани, не убий останню нашу спробу… Бог воздасть усім і за все”,  – пишуть у мережі.

“Якщо він й справді буде балотуватися у президенти – я вперше в житті за енну кількість часу піду голосувати”, “Він розумний, не пов’язаний з олігархами. Рейган теж був артистом. А що, наших президентів хтось учив ними бути? Вони вчились, як красти. Треба кардинально міняти – ці всі старі рожі мають піти. Депутатом він був, тому і пішов, бо не міг дивитись, що творилось. Зміни і тільки зміни”, – вважають українці.

Втім, не всі в Україні вважають, що Вакарчук впорається з виконанням обов’язків голови держави.

“Нехай робить те, що вміє – співати”, “Краще залишитися кумиром і легендою мільйонів, чим бути розп’ятим тими мільйонами”, “Не погоджуйся, Вакарчук… Невдячні виборці вже через рік будуть колотити лайно, щоб вилити на тебе. Співай краще для народу. Це в тебе дуже і дуже гарно виходить. Я знімаю свої депресії, тільки слухаючи тебе”, – вважають користувачі мереж.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Українці реально оцінили шанси Вакарчука на крісло президента