В Італії вважають, що в 40 років життя жінки тільки починається!

Дівчата люблять відтінки бежевого, сірого, коричневого. Стримані і трохи тьмяні кольори.

Отже, італійки в сорок років (особливо в Мілані) практично завжди вродливі, у відмінній формі, з манікюром. Вони задоволені життям, яке сповнене зустрічей з подружками, роботи, нових проектів, аперитивів і цікавого спілкування.

Далеко не всі в цьому віці в шлюбі, і це вважається цілком нормальним. І не всі сорокарічні «дівчата» мають до четвертого десятку хоча б одну дитину. Все ж ще попереду! Яскравий приклад — світова зірка, актриса Моніка Беллуччі, яка народила свого первістка — доньку Діву, в 39 років, а другу Леоні — в 45.

Звичайно, є і виключення. Італійки можуть завести сім’ю і раніше, але якщо цього не сталося, то замислюватися про створення власного осередку суспільства в даному віці саме час.

Варто сказати і про манеру одягатися, якою італійки славляться на весь світ. У 40 вони починають любити кежуал і вибирати класику. Звичайно, не так як пенсіонерки, що вважаються просто адептами даного напрямку і виходять за покупками так, немов зібралися в театр.

«Дівчата» обожнюють відтінки бежевого, сірого, коричневого. Стримані і трохи тьмяні кольори. На вихід вони напевно виберуть чорний, доповнивши його елегантними аксесуарами. Не чужа їм і любов до джинсів, кедів і яскравих принтів, але на відміну від молоді, сорокарічні подадуть все це дуже оригінально і стильно.

Джерело: Пошепки

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

В Італії вважають, що в 40 років життя жінки тільки починається!