В Одесі чоловік до смерті побив безпритульного на очах у дітей і дружини

У центрі Одеси чоловік убив безхатченка. У поліції розповіли, що батько одного з хлопчиків побив до смерті безпритульного на очах своєї сім’ї та інших дітей.

За повідомленням прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області, 13 червня випадкові перехожі в Старобазарному сквері виявили мертвого чоловіка. На його тілі були сліди насильницької смерті. Тіло направили на експертизу.

За словами радника начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслана Форостяка, внаслідок конфлікту біля дитячого майданчика батько одного з хлопчиків побив до смерті безхатченка.

Конфлікт стався через те, що підлітки почали кидати каміння в безхатченків. Один зі скривджених поскаржився батькові 10-річної дитини. Батько замість того, щоб вгамувати сина, побив безхатченка.

За словами очевидців, потерпілий просив, щоб його не били. Внаслідок травм, несумісних із життям, безхатченко помер.

“Чоловік помер від умисних тяжких тілесних ушкоджень. Передбачається покарання від семи до 10 років позбавлення волі”, – повідомив Форостяк.

Особу підозрюваного встановили. Його оголосили в розшук.

Джерело: gazeta.ua

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

В Одесі чоловік до смерті побив безпритульного на очах у дітей і дружини