Вчіться мало говорити

Коли у вас в житті щось відбувається, спробуйте одну практику — не кажіть про це нікому, коли аж до болю свербить розповісти. Щось трапляється — збережіть це в собі, тоді и збережете всередині себе силу і потенціал цієї події.

Так само коли хтось намагається втягнути вас в свої розповіді — зберігайте спокій і стежте за своїми емоціями, не дозволяйте їм керувати вами і втягуватися в чужі емоції. Це помітять навіть ті, які вас оточують — в якому ореолі сили і загадковості ви почнете жити, а насправді ви просто зберегли себе, не розтративши для більш цінних подвигів, ніж порожня балаканина.

Є вчені, які вважають, що слова і думки впливають на наше життя.

Молитовні слова пробуджують резервні можливості генетичного апарату. Прокляття руйнує хвильові програми, а отже, порушує нормальний розвиток організму.

Так що цілком можливо генетичного апарату зовсім небайдуже, про що ми думаємо, говоримо, які книжки читаємо. Так, слово може викликати рак, а може вилікувати людину. Причому ДНК не розбирає, спілкуєтеся ви з живою людиною чи з героєм телевізійного серіалу.

Як слова і думки впливають на наше життя

Чи замислювалися ви колись про те, що слова і думки впливають на наше життя? Насправді, вони не просто впливають, вони формують нашу реальність!

Давайте подивимося на найпоширеніші фрази в нашому житті, і як підсумок, що ми отримуємо:

Говорячи – «нічого собі!» – як ви думаєте, чи багато ви для себе отримаєте? Звичайно, ні! Відразу згадуйте, чи були у вас такі випадки, коли вам чогось не діставалося? Всім дісталося, а вам немає. Ця відповідь всесвіту на фразу – «нічого собі!»

Згадайте, як часто ви говорите, – «я взагалі нічого не чую (не бачу, не відчуваю і т.д.)!!!» Як ви думаєте, що привернуть ці слова у ваше життя? – Звичайно хвороби очей, вух, носа.

Говорячи і думаючи – «Я гладка» – ви отримуєте плюсом зайві кілограми.

Говорячи – «я худну» – ви купуєте хвороби і починаєте відчувати себе гірше. Замініть цю фразу на – «Я стрункішаю» – і тоді ця форма думки почне позитивно впливати на вас.

Говорячи «У мене немає грошей», ви відповідно ніколи не будете в фінансовому достатку. Дуже допомагає залучати фінанси фраза – «До мене легко і часто приходять гроші!» І як тільки ви не будете перешкоджати своїми негативними думками процесу здійснення заявленого, так ви відразу відчуєте, як легко для вас відкриваються нові можливості приходу грошей у ваш гаманець!

Слова «У мене начебто нічого немає» – програмують на відсутність чогось у вашому Роді!

Говорячи «мені потрібно», «мені треба» – ви проживаєте життя з потреби і під впливом обставин, тим самим позбавляючи себе можливості бути господарем свого життя. Ці слова добре б замінити на «я обираю».

Говорячи дитині «ти дурень» – вона буде у вас погано вчиться. Тому що ви самі створили його НЕ розсудливим!

Говорячи близькій людині – «очі б мої тебе не бачили», «ти дістав мене», «відчепися від мене», «зникни з мого життя» – ви програмуєте розрив стосунків з цією людиною. Не дивуйтеся, якщо чоловік ваш, або дитина потім піде з сім’ї, або чого ще гірше з життя.

Але саме так працює закон Всесвіту. Чого ви просите, то вам і приходить! Згадайте казку, коли дружина сказала своєму чоловікові – «так, щоб ти провалився!» То саме це, в ту ж секунду і сталося. Адже це не випадково! Люди завжди знали силу слів і думки і в казках показували, як працюють вселенські закони!

Кажете дитині «Ти впадеш», «Там ноги переламати, шию звернеш!» То, будь ласка, не дивуйтеся, якщо з вашою дитиною станеться саме це! Ви самі, знову ж створили сценарій життя своїй дитині. Згадайте, як часто ви говорите, – «адже я ж тобі казала, що буде саме так», – це теж саме цей випадок, коли ви самі залучили негативну ситуацію в життя вашого близького, а значить і в свою.

Говорячи про чоловіків «всі чоловіки … .. , немає жодного нормального!» – так воно і виходить, що кожний наступний у вашому житті чоловік, буде вам приносити лише одні страждання та гнів.

Говорячи людині – «Ти у мене на шиї сидиш!» – отримуєте остеохондроз.

«Серце кров’ю обливається», «У мене трохи серце не зупинилося» – вважайте, що замовили в небесній канцелярії хвороби з серцем.

Щоб не сталося поганого, дуже важливо не думати про це, і вже тим більше не вимовляти негативну інформацію. Недарма ж існує приказка – «Сказано – зроблено!» Тобто, сказавши, ви вже це майже здійснили. Ви запустили програму виконання! Але не все так погано, точно так само працюють і хороші слова і думки. Створюючи і випускаючи на свободу позитивну думку, ви в результаті отримуєте позитив в житті, як добрих людей і приємних подій.

І ще одна важлива інформація – лаючи людину, проклинаючи її, називаючи її образливими словами, тим самим ви впливаєте не лише на її біополе, але і на своє! Ви руйнуєте свою тонку енергію і накликаєте те ж саме прокляття на себе і своїх дітей!

Перш ніж висловитися на адресу кого-небудь, задумайтеся, а чи варто! Може, краще стриматися! А свої емоції випустити в крику в лісі, тим самим знявши напругу з себе і отримавши масу приємних відчуттів у всьому тілі.

Замінюючи негативні думки і слова на позитивні, ви створюєте навколо себе простір любові і позитиву і в цьому випадку, все негативне буде обходити вас стороною. А вимовляючи слова «Я люблю» і «Дякую» ви змінюєте і впливаєте на весь світ. Давайте якомога частіше дарувати посмішку, любов, вдячність і пробачення, створюючи чисті енергії світла в нашому Всесвіті.

Негативних слів, які впливають на наш життєвий сценарій дуже багато, але тепер ви і самі зможете їх відстежити в своїй мові та не дозволите їм взяти верх над вашим життям! Повірте, тільки  змінивши мислення і мову, ви кардинально з «невдалого» зможете змінити своє життя на щасливе і радісне.

За матеріалами

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Вчіться мало говорити