Запіканка з куркою і кабачками

Запіканка з кабачками виходить дуже смачною, соковитою і ніжною. Тож можеш не хвилюватися, обід пройде на ура, і твої домашні залишаться ситі і задоволені.

Інгредієнти:

  • 500 г кабачків,
  • 200 г курячого філе,
  • 2 яйця,
  • 100 г сиру,
  • 100 г сметани,
  • 1 цибулина,
  • зелень (цибуля, петрушка, базилік),
  • 3 ст. ложки борошна,
  • 3 ст. ложки олії,
  • 0,5 ч. ложки меленого коріандру,
  • 0,5 ч. ложка паприки,
  • перець чорний мелений за смаком,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Куряче філе поріж дрібними шматочками, трохи посоли, поперчи, додай 1 ст. ложку олії і перемішай.

На розігрітій сухій сковороді без олії обсмаж курку, помішуючи, на сильному вогні до золотистого кольору, приблизно 5-7 хвилин. Зніми м’ясо зі сковороди.

Цибулю дрібно поріж. Подрібни зелень. Кабачки потри на крупній тертці. Сир також натри на крупній тертці.

Яйця збий виделкою, додай сметану, сіль і спеції. Потім додай борошно, решту олії і гарненько перемішай.

З’єднай м’ясо, цибулю, зелень, сир і кабачки, залий яєчною сумішшю і знову все перемішай.

Форму для випікання змасти олією, виклади в неї суміш і відправляй у розігріту до 180°С духовку на 40-50 хвилин.

Готову запіканку з кабачків трохи остуди, поріж на порційні шматочки і подавай з овочевим салатом і зеленню.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Запіканка з куркою і кабачками