“Звертайтесь до Путіна”: У Порошенка відповіли на прохання матері Агеєва про помилування сина

Мати російського військового Віктора Агєєва, затриманого на Донбасі, повинна звернутися до президента РФ Володимира Путіна, щоб той розблокував процес звільнення українських заручників. Про це в Facebook заявила представник України в гуманітарній підгрупі ТКГ, перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко, передають Патріоти України.

“Мати військового злочинця Агєєва просить президента Порошенка помилувати іі сина . А ми, украінці, вимагаємо від Путіна помилувати Олега Сенцова! ( Олег, правда, ні в чому не винен, і в цьому є Його велика відмінність від агєєвих і інших “заблукавших”). Примітно, що ця російська жінка аж зовсім не бідкалася, коли іі сина послали вбивати украінців, теж чиїхось синів…

А в Олега Сенцова завтра день народження. Вдома, в окупованому агєєвими Криму, його чекає двоє дітей і літня мама. Ми вимагаємо помилувати Олександра Кольченка, до якого за ці роки жодного разу не допустили МКЧХ, Миколу Карп’юка, якого чекає малий син і молода дружина, Стаса Клиха, батьки якого тяжко хворіють, Валентина Виговського, посадженого ні за що, Романа Сущенка, в якого двоє дітей, дружина і літні батьки, Євгена Панова, якого катують током в сімферопольській тюрмі. Ми вимагаємо звільнити наших хлопців з Макіївськоі колоніі і Донецького СІЗО, з тюрми в Луганську”, – написала Геращенко.

Перший віце-спікер ВР нагадала, що в травні 2016 року родичі російських журналістів, які загинули на Донбасі, звернулися до Путіна з проханням помилувати Надію Савченко. В результаті був запущений процес обміну Савченко на полонених російських спецназівців Єрофєєва і Александрова: “У травні 2016 родичі російських журналістів, що загинули на Донбасі, звернулися до Путіна з проханням помилувати Надію Савченко. Такий був формальний сценарій ії звільнення, й потім украінська сторона передала вбивць- ГРУшників Єрофєєва і Александрова РФ, аби вже звільнити Надію.

Прохання до “Новой газеты”, яка друкує ці звернення матері Агєєва: будь-ласка, порадьте цій жінці, яка ніколи досьогодні не задумувалася, де ії син і чим займається, звернутися до Путіна з вимогою помилувати украінців! І це розблокує процес звільнення заручників. Може тоді РФ визнає, що Агєєв і іже з ними, що сидять по украінським тюрмам- це іх заблукавші кадрові військові. Може, захоче їх забрати і віддати нам наших героїв”.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Звертайтесь до Путіна”: У Порошенка відповіли на прохання матері Агеєва про помилування сина