Складові:
Для тіста:
- 2 склянки борошна
- 4 ст. ложки густої сметани
- 50-100 грам вершкового масла або маргарину
- 0, 5 склянки цукру
- 1 яйце
- ¼ ч. л. солі
- ¼ ч. л. соди
Для начинки:
- 1 стакан волоських горіхів
- 0,5 склянки цукру
- 2 ст. л. меду
- 1/8 ч. л. кориці
Рецепт приготування
Змішати всі інгредієнти для тіста і замісити солодке тісто.
Розкачати тісто в пласт, залишаючи 1 край товстіший від іншого.
Тонкий край пласта змастити медом і посипати цукром і порізаними горіхами. Другий край змастити яйцем.
Загорнути пласт в рулет, починаючи з тонкого краю, після чого поміщаємо рулет на деко, змащене олією, зверху змастити яйцем.
Проколоти в деяких місцях рулет паличкою, щоб він не лопався.
Випікаємо рулет в добре розігрітій духовці до готовності. Смачного!
Джерело: Пошепки