Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wp_ffpc_redirect_callback' not found or invalid function name in /home/mandar21/holovni-novyny.com.ua/www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Як приготувати надзвичайно ніжний японський чізкейк вдома? Простота цього рецепту вас здивує!

Як приготувати надзвичайно ніжний японський чізкейк вдома? Простота цього рецепту вас здивує!

Бажання приготувати японський чізкейк зародилося у мене після перегляду ролика про вуличну їжу цієї колоритної країни. Хоча цей шедевр кондитерського мистецтва важко назвати дешевим перекусом, він користується небаченою популярністю серед місцевого населення і туристів.

Ніжний, повітряний немов губка, оригінальний японський десерт приковує погляд, хоча його нічим зазвичай не прикрашають: уявіть собі пишний, злегка тремтячий бісквіт з вершковим смаком. Це божественно!

Приготувати японський чізкейк в домашніх умовах просто, якщо дотримуватися особливих правил замісу тіста і випічки, продукти ж вам знадобляться самі звичайні.

Складові:

  • Молоко – 130 мл
  • Вершковий сир – 100 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Яєчний жовток – 8 шт.
  • Пшеничне борошно – 60 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 60 г
  • Яєчні білки – 13 шт.
  • Цукор – 130 г

Приготування:

У каструлі змішайте вершковий сир і масло, влийте молоко. Всі продукти повинні бути кімнатної температури. На повільному вогні, постійно помішуючи, підігрійте суміш. Не знімаючи з вогню, введіть в масу по одному жовтку. Довівши суміш до однорідної консистенції, зніміть каструлю з плити. Потім додайте до сирної основи борошно, змішане з крохмалем.

Білки збийте з цукром до стійких піків, потім введіть їх невеликими порціями в тісто, помішуючи лопаткою зверху вниз.

Форму для випічки застеліть пергаментом, викладіть тісто, потім поставте її в форму з більшим діаметром, в яку слід налити гарячу воду, організувавши таким чином водяну баню.

Поставте чізкейк в розігріту до 160 градусів духовку на 25 хвилин, потім збавте температуру до 140 градусів і випікайте ще протягом 30 хвилин. Під час випікання суворо забороняється відкривати дверцята духовки, так як чізкейк може осісти.

Дайте виробу охолонути в духовці, потім поставте його в холодильник на 4-5 годин.

Запевняємо, що від такого десерту ви будете в захваті, недарма його ще називають бавовняним чізкейком за свою м’якість і ніжний смак. Спробуєте приготувати такий?

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Як приготувати надзвичайно ніжний японський чізкейк вдома? Простота цього рецепту вас здивує!