Найпростіший рецепт мочених яблук. До зими не стоять, розлітаються!

Дуже смачно і швидко!

Приготування:

1. Відбираємо міцні яблука, бажано зимових сортів.

2. Складаємо в 3-х літрові банки і заливаємо холодною водою, додаємо 3 ложки солі, 3 ложки цукру, пару лаврових листочків, гвоздику.

3. Закрити кришками і добре потрясти, щоб сіль і цукор розчинилися.

4. Ми залишаємо киснути при кімнатній температурі на тиждень, потім забираємо в холодний підвал.

Через місяць можна їсти, зберігаються до весни. Смачного!

Джерело: Пошепки

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Найпростіший рецепт мочених яблук. До зими не стоять, розлітаються!