Цікаві факти зі світу генетики. Читати чоловікам і жінкам!

Цікаві факти зі світу генетики

1. Інтелект не передається від батька до сина. Тобто, якщо ви геній, то ваш син 100% не успадкує ваших генів.

2. Ідіотизм не передається від батька до сина. Якщо ви закінчений кретин, то ваш син не буде таким же ідіотом як ви (з чим вас і вітаємо).

3. Інтелект від батька може передаватися тільки дочці. І тільки наполовину.

4. Успадкувати інтелект чоловік може тільки від своєї матері, який вона, в свою чергу, успадкувала від свого батька.

5. Дочки геніїв будуть рівно наполовину розумні, як їхні батьки, але їхні сини будуть геніями. Якщо їх батько дурник, то дочки будуть рівно наполовину дурниками, ніж їхні батьки.

6. Тому геніальних жінок майже не існує, як і не існує стовідсоткових ідіоток-жінок. Зате чоловіків-геніїв і чоловіків-дурників дуже багато. Звідси і покоління невдах-алкашів, матерів-одиначок, а також нобелівські лауреати (майже всі чоловіки).

Висновки для чоловіків:

1. Щоб спрогнозувати розумові здібності свого сина, гляди на батька своєї дружини (якщо він академік, то твій син теж буде розумним).

2. Твоя дочка отримає половину твого розуму. Але і половину твоєї дебільності. За інтелектом вона буде ближча до тебе. Її син отримає всі твої розумові здібності. Хочеш розумне покоління — мрій про дочку.

3. Твої розумові здібності від мами, а вірніше від дідуся.

Висновки для жінок:

1. Твій син по розуму — копія твого батька, і лаяти його «ти такий же тупий, як твій батько» — не зовсім вірно.

2. Твоя дочка по вихованню буде як ти, але по розуму як її батько. Її ж сини будуть розумовими копіями ваших чоловіків.

Вважається, що головний результат зростання тривалості життя — те, що люди похилого віку тепер довше живуть. Але це не так.
Головним, величезним, стратегічним, що змінює на наших очах все людство наслідком стрибка тривалості життя є зовсім не те, що старість тепер довше триває, а те, що вона набагато пізніше починається.

Для тих, кому сьогодні 40, 50, 55 років, старість почнеться тільки років в 75-80. Тобто на добрих 25 років — чверть століття! — пізніше, ніж для покоління наших батьків.

Ще зовсім недавно в людському житті було лише 3 основних періоди: молодість, зрілість, старість.Тепер «зрілість» трапляється в 50 і відзначає собою початок абсолютно нового, просто не існуючого раніше етапу в людському житті.

Що ми знаємо про нього?

1. Він триває майже 30 років — з 50 до приблизно 75.

2. На відміну від колишніх уявлень, фізичні та інтелектуальні можливості людини в цей період при правильному підході не знижуються і залишаються, в крайньому випадку, не гірше, а в деяких випадках і краще, ніж в молодості.

3. Потенційно це кращий, найякісніший період в людському житті, оскільки поєднує в собі здоров’я, сили і життєвий досвід. «Якби молодість знала, якби старість могла» — це більше не про нас. За всіма статистичними даними останніх років, найщасливіший час в житті, його пік наступає тепер приблизно в 65 років.

4. Ті, кому сьогодні 55-65 років, проживають цей період першими в історії людства. Раніше його просто не було, оскільки люди набагато раніше старіли.

5. У найближчі кілька десятиліть люди віку 50-75 стануть наймасовішою віковою групою на планеті.

© Євген Левітів

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Цікаві факти зі світу генетики. Читати чоловікам і жінкам!