Варення з пелюсток рожі (чайної троянди)

Варення з пелюсток рожі (чайної троянди) раніше могли собі дозволити лише східні правителі. В теперішній будь хто може насолодитися дивним рожевим ароматом і незвичайним смаком, приготувавши його вдома. У варення з пелюсток рожі є одна дивна властивість – воно підіймає настрій похмурого осіннього дня або довгого холодного зимового вечора. Тому влітку треба обов’язково запастися цим природним антидепресантом, який потім можна використовувати в приготуванні десертів, напоїв та випічці.

Складові:

 

  • пелюстки рожі – 500 г.
  • цукор – 1 кг.
  • вода – 250 г.
  • лимонний сік – 4 ст.л.

Рецепт приготування:

1. Подрібнити пелюстки рожі в блендері або м’ясорубці і полити лимонним соком.

2. Зварити сироп з води та цукру до такого стану, щоб крапля на блюдці не розтікалася.

3. У киплячий сироп викласти подрібнені пелюстки і варити 2 хвилини.

4. Розкласти варення в стерилізовані банки і закатати. Смачного!

Джерело

 

 

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Варення з пелюсток рожі (чайної троянди)