10 РЕЧЕЙ, ЯКІ ЗМІНЯТЬСЯ НАЗАВЖДИ ПІСЛЯ ТОГО, ЯК ВИ ВТРАТИТЕ БАТЬКІВ

Ви зрозумієте, наскільки сильно їх любили. В цьому і є головний біль від втрати близьких людей. Ми усвідомлюємо, наскільки вони були важливі в нашому житті тоді, коли їх більше немає з нами.

Ви зрозумієте, наскільки сильно їх любили. В цьому і є головний біль від втрати близьких людей. Ми усвідомлюємо, наскільки вони були важливі в нашому житті тоді, коли їх більше немає з нами.

10 речей, які зміняться назавжди після того, як ви втратите батьків

Часто ми не усвідомлюємо, що наші батьки – це звичайнісінькі люди з усіма їх слабкостями, поки не стає занадто пізно. Ми ростемо, звикаючи думати про них, як про незбагненно мудрих, добрих і невразливих людей … але ми зростаємо, роз’їжджаємося і забуваємо про те, що вони не вічні. Вони теж старіють.

І ми бачимо, що наші супергерої якось непомітно перетворюються в людей похилого віку, яких ми ледве пізнаємо. Вони майже не схожі на тих молодих і здорових людей, якими були в нашому дитинстві. І … нам боляче і страшно визнавати, що одного разу їх більше не буде з нами.

Повірте, після того, як вони відійдуть в інший світ, вам в голову прийде безліч слів, які ви не сказали своїм батькам, поки вони ще були живі … і про що ви будете завжди шкодувати.

У цій статті ми зібрали 10 речей, з якими вам доведеться зіткнутися, коли батьків більше не буде з вами. Сподіваємося, що, прочитавши і засвоївши ці життєві уроки, ви зможете змінити своє життя в кращу сторону прямо зараз. Не чекайте, поки життя вдарить щосили …

1. Ви станете більше розуміти важливість сім’ї.

Адже ніхто більше не буде любити вас так само сильно і самовіддано, як вони. Згадайте – навіть коли вони вас за щось засуджували, і ви моторошно сварилися, вони хоч раз відверталися від вас по-справжньому? Ні.

Але ми презирливо кривилися і відверталися, коли вони говорили: «Ми лише хочемо тобі добра». Ми були переконані, що вони маніпулювали нами заради якихось своїх цілей. Тепер ми знаємо, що вони були абсолютно щирі.

2. Вам буде дуже складно подолати цю втрату.

Кожен раз, коли ви захворієте, будете з гіркотою розуміти, що ваша мама або тато вже ніколи не поправлять вам ковдру,  не зварять вам гарячого бульйону і не поцілують на ніч … Хоча вам буде хотітися цього найбільше в житті.

3. Вам буде дуже шкода, що вони не побачать своїх онуків і правнуків.

Сімейні фото, які ви ніколи не знімете, свята, які ви не зможете провести разом … Перед вами буде лежати ціле життя, в якому ви могли б стільки зробити разом – могли б, але вже не зробите.

4. Ви не зможете спокійно слухати, як хтось скаржиться на батьків.

Ви б віддали все що завгодно, щоб ще раз почути голос своєї мами по телефону – нехай навіть вона буде вас лаяти кілька годин поспіль.

5. Біль від цієї втрати ніколи не піде остаточно.

Будьте готові до того, що іноді ви будете плакати так само сильно, як в той день, коли їх втратили. Так, з часом цей біль стане слабшим і відійде на другий план … але він ніколи не піде повністю.

6. Ви будете заздрити тим, чиї батьки живі.

Ви будете заздрити тим, хто в період свят буде вигризати собі на роботі відпустку, щоб провести її в родинному колі. Ви будете подумки проклинати будь-яку людину, яка буде скаржитися на те, що йому «доводиться» проводити час з батьками.

7. Ваші свята стануть куди більш самотніми.

Навіть якщо у вас є чоловік / дружина, або навіть діти, Різдво, Новий рік і всі інші свята відтепер будуть здаватися вам більш порожніми і самотніми.

8. Ви дізнаєтеся багато таємниць.

Ви неодмінно дізнаєтеся про життя батьків щось таке, через що відчуєте себе незручно. Ви зрозумієте, що крім того, що вони були вашими батьками, вони були  звичайними людьми. Ви не будете знати, як з цим впоратися – тому що не зможете з ними про це поговорити.

9. Вам буде хотітися зателефонувати їм, коли щось трапиться.

Час від часу ви будете ловити себе на тому, що ви збираєтеся подзвонити на до болю знайомий номер, який більше ніколи не відповість.

10. Ви зрозумієте, наскільки сильно їх любили.

В цьому і є головний біль від втрати близьких людей. Ми розуміємо, наскільки сильно когось любили лише тоді, коли їх більше немає з нами.

Коли ви втратите своїх батьків (а рано чи пізно це станеться, як би нам не хотілося іншого), ви зрозумієте, що це таке – тужити про них кожен день. Може, їх більше і не буде поруч, але вони будуть жити в серці до кінця ваших днів.

Ми починаємо більше цінувати ті години і хвилини, які проводимо з власними дітьми, і сподіваємося, що спільні спогади зможуть їх втішити, коли вони з часом виявляться в тій же ситуації.

Джерело: Блискавка

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

10 РЕЧЕЙ, ЯКІ ЗМІНЯТЬСЯ НАЗАВЖДИ ПІСЛЯ ТОГО, ЯК ВИ ВТРАТИТЕ БАТЬКІВ