10 рецептів сирного крему на всі випадки життя

У всіх рецептах вершковий сир можна замінити на якісний домашній сир, тричі протертий крізь сито.

Сирний крем на вершках

  • Сир вершковий – 500 гр
  • Вершки від 33% – 100 гр
  • Цукрова пудра – 70 гр

Всі інгредієнти попередньо охолоджені, перемішати міксером на високих оборотах, перед використанням охолодити.

Сирний крем на маслі

  • Вершковий сир – 500 гр
  • Масло вершкове – 100 гр
  • Цукрова пудра – 70 гр

Сир повинен бути дуже холодним, а вершкове масло кімнатної температури.

Збити масло з пудрою. Ввести сир і продовжувати збивати до однорідної маси. Охолодити.

Сирний крем з вареним згущеним молоком

  • 500 грам вершкового сирного сиру
  • 200 грам вареного згущеного молока (варити краще самим).

Збити вершково-сирний сир, додати згущене молоко, продовжувати збивати до однорідності. Охолодити.

Банановий крем сир

  • 500 грам вершкового сиру
  • 1 банан
  • 100 грам вершків (від 33%)
  • цукрова пудра за смаком.

Разом збити сир і банан, окремо збити вершки і цукрову пудру акуратно об’єднати, охолодити.

Крем сир  апельсиновий

  • 500 грам вершкового сиру
  • 1 апельсин
  • 100 грам вершків (від 33%)
  • цукрова пудра за смаком

З апельсина зняти (натерти) цедру, почистити від шкірки, а часточки від білої шкірки. Подрібнити в блендері. Протерти через сито. Додати до пюре терту цедру. Збити сир, додати пюре апельсина, збити до однорідності Окремо збити вершки з цукровою пудрою, з’єднати з апельсиново-сирною масою. Охолодити.

Шоколадний сирний крем 

  • 500 грам вершковго сиру
  • 250 грам шоколаду (можна використовувати білий, молочний, гіркий – смак буде різним)
  • цукрова пудра за смаком.

Збити сир з цукровою пудрою. Розтопити шоколад, остудити до кімнатної температури. З’єднати шоколад з сирною массою. Охолодити.

Кавовий сирний крем 

  • 500 грам вершкового сиру
  • 2 ч.л. розчинної кави
  • 100 грам вершків (від 33%)
  • цукрова пудра за смаком

У вершках розчинити каву. Збити кавові вершки, в окремій ємності збити сир. З’єднати обидві маси. Охолодити.

Фісташковий сирний крем

  • 500 грам вершкового сиру
  • 2 ст.л. фісташкової пасти
  • 100 грам вершків (від 33%)

Збити сир з фісташкової пастою. Окремо збити вершки, з’єднати обидві масси. Охолодити.

Ягідний або фруктовий сирний крем

  • 500 гр вершково сиру
  • 100 гр ягідного або фруктового пюре (якщо пюре дуже рідке, трохи уварити)
  • 100 гр вершків (від 33%)
  • цукрова пудра – за смаком

Охолоджений сир і вершки змішати і збити, додати пюре і цукрову пудру, змішати до однорідності. Охолодити.

Карамельний сирний крем

  • 70 гр м’якої карамелі
  • 500 гр вершкового сиру
  • 85 гр жирних вершків (від 33%)
  • 25 гр м’якого вершкового масла (кімнатної температури)

Приготувати м’яку карамель, остудити. Змішати карамель, сир і вершки, все збити, додати вершкове масло. Збити до однорідності. Охолодити.

Можна додавати в крем сир з  будь-якими наповнювачами та смаковими добавками – крихта Орео, кокосова стружка, шматочки шоколаду, горіхові пасти, фруктові пасти і отримувати яскраві смаки, які ідеально підходять під ваш торт. Смачного!

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

10 рецептів сирного крему на всі випадки життя