25 квітня – День доньки. Нехай усі доні будуть здорові та щасливі

День доньки (Daughter’s day) випадає на 25 квітня.

Коли він виник і ким заснований– це питання також оповите таємницею, але сам факт, що про День дочки говорять і запитують у пошукових системах, вказує, що такий день потрібен. Адже вже існують: День матері, День батька, День синів, Національне свято братів і сестер.

Основне завдання організації Дня доньки – привернення уваги держави і суспільства до проблем дівчаток-підлітків, надання їм допомоги у процесі соціалізації через ознайомлення з різними професіями, психологічна та правова допомога в подоланні ними вікових, а також особистих проблем.

І все ж День дочки, це, в першу чергу, свято любові, тепла і турботи. Поява дитини в сім’ї – це радісна і зворушлива подія, якої з нетерпінням чекають тато і мама. Народження дитини – це народження нового життя, надії, народження нових почуттів.

Добре відомо, що народження першої дитини сильно змінює жінку. А от кого точно змінює народження дочки, так це батьків. Гордість за народження сина – це почуття споконвічне, а коли з’являється на світ донька – все в почуттях батьків змінюється.

Вони відчувають по відношенню до дочок особливі ніжні, теплі почуття. Здатні до більшої відкритості в прояві своїх почуттів, дівчатка легше своїх братів можуть розтопити суворе серце тата.

День дочки – це свято у колі сім’ї, коли свою любов до дівчинки можуть зайвий раз проявити її батьки. Це свято має стати ще одним у низці сімейних свят, щоб зміцнювати сімейні відносини і любов членів сім’ї по відношенню один до одного.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 квітня – День доньки. Нехай усі доні будуть здорові та щасливі