Австралійське видання назвало Київ найкрутішим містом, після Берліна

Австралійське видання Escape назвало Київ “наступним найкрутішим місцем у Європі” після Берліна, пише Gazeta.ua.

“Забудьте про Берлін. Тепер є інша столиця, яка претендує на корону крутості. Зараз, коли Україна ще на крок наблизилася до членства в ЄС, саме час досліджувати архітектурне багатство і богемне життя Києва з мінімальним бюджетом”, – заявляють автори статті.

Серед пам’яток, які приваблюють туристів, журналісти назвали стріт-арт і мурали, зокрема художній проект ArtUnitedUs, в рамках якого створено вже понад 200 муралів по всьому світу.

Оглядачі рекомендують мандрівникам відвідати Пейзажну алею.

“Грайлива утопія для молодих душею, з дуже красивими кольоровими мозаїками, арт-лавками і бунтарськими статуями, створеними за мотивами світових пам’яток”, – пишуть вони.

Київське нічне життя австралійці порівнюють з берлінським та приходять до висновку, що українська столиця не поступається німецькій, адже в Києві є тематичні ресторани і бари на даху, демократичні заклади швидкого харчування з унікальними інтер’єрами і “копійчаними цінами”, а також кращі в Європі клуби.

Труханів острів доводить: не обов’язково бути приморським містом, щоб мати відмінне місце для відпочинку біля води, зазначає Escape.

Пропонують туристам пройтися по Парковому мосту, щоб зануритися в атмосферу міста, покататися на велосипеді або зайнятися водними видами спорту.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Австралійське видання назвало Київ найкрутішим містом, після Берліна