Баклажани в майонезі на зиму – таку закуску ви ще не пробували! Відмінна заготівля!

Знайшла на просторах інтернету цікавий рецепт консервації – Баклажани в майонезі на зиму, вирішила спробувати. Вийшло дійсно дуже смачно і ситно. Хочу і з вами поділитися приготуванням цієї чудової заготовки.

Інгредієнти (на 7 літрів):

  • баклажани – 6 кг
  • цибуля – 2 кг
  • часник – 3 головки
  • майонез – 0,5 л
  • оцет 9% – 100 г
  • олія – 300 мл
  • сіль, чорний мелений перець

Приготування:

1. Нарізаємо баклажани великими кубиками і пересипаємо сіллю, залишаємо на годину.

2. Потім частинами обсмажуємо баклажани, віджимаючи від рідини.

3. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо в олії. З’єднуємо з баклажанами, солимо, перчимо, додаємо подрібнений часник. Вливаємо оцет. Додаємо майонез і перемішуємо.

4. Розкладаємо салат по стерилізованих банках і накриваємо кришками.

5. Стерилізуємо 20 хв. Закочує. Смачного!

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Баклажани в майонезі на зиму – таку закуску ви ще не пробували! Відмінна заготівля!