Банкомат «забрав» карту і не віддає – скористайтеся цією шпаргалкою!

Ну, хто з нас не стикався з такою ситуацією, як зависання банкомату в процесі роботи з ним. Деякі моделі запрограмовані так, що в разі збою відразу видають карту назад, але більшість все-таки можуть проковтнути її і не помітити.

В такому випадку банк рекомендує дзвонити в службу підтримки, потім чекати інкасації, і тільки через кілька днів отримати свою карту назад.

Якщо ви не хочете чекати, скористайтеся наступним способом. Він відмінно показав себе в роботі з банкоматами Ощадбанку, але може працювати і з іншими пристроями.

Отже, знайдіть на клавіатурі кнопку «Скасування» і затисніть її. Зберіть все терпіння в кулак, адже чекати доведеться довго. Ні в якому разі не забирайте палець. Банкомат може видавати дивні звуки, кажуть, деякі моделі можуть навіть штовхнути (але це не підтверджено). Простійте, тримаючи палець на кнопці 3-5 хвилин.

Незабаром залізний противник здасться на вашу милість і запропонує перемир’я. Точніше запропонує скасувати операцію. На цьому етапі важливо не прибрати палець. Другою рукою натисніть кнопку або область на екрані з написом «Так». Через секунду ви отримаєте картку назад.

Поділіться цим способом з друзями, він може стати їм у нагоді.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Банкомат «забрав» карту і не віддає – скористайтеся цією шпаргалкою!