Білецький зробив відверту заяву про війну

Війна на Донбасі перетворилася на вигідний бізнес. Про це заявив народний депутат, екс-командир полку “Азов” Андрій Білецький в ефірі програми “16+” на каналі Skrypin.ua, пише Gazeta.ua.

“Люди гинуть, гроші йдуть, система працює. Війна перетворена на вигідний бізнес для нинішньої коаліції і владної системи”, – сказав він.

Натомість нардеп зауважив: “Ми частина фронту, який на собі тягнув і зараз готовий тягнути все, щоб необхідно Україні на Сході – захищати, якщо треба – йти вперед. А треба йти вперед”.

На запитання журналіста: “У чому різниця між 15-им роком і тепер?” Білецький відповів: “Війна дає величезні прибутки – 5% на оборону і безпеки. Ми ж розуміємо, кому. У владній коаліції розподілені чіткі потоки. Як там президент казав? Буду рубати руки?”.

“Ви думаєте президент за цим стоїть?”, – продовжила журналіст.

“А навіщо мені думати, якщо у мене є факти. Війна зараз вигідна саме у такому варіанті. Тому що війна – це топтання на місці. Ніхто не збирається звільняти території. Вони розуміють, що грають з Росією в одну гру і це домовленість. І відповідно розуміють чудово, що ніхто не буде наступати – у дану хвилину як мінімум. І на цьому можна продати в країні, що завгодно, сховати за грифом “цілком таємно” будь-яку відсутність тендерів, будь-які схеми і заробляти на цьому гроші”, – заявив нардеп.

Водночас Білецький назвав підозрюваного у розтраті державних коштів заступника міністра оборони Ігоря Павловського “не найгіршим генералом на війни”. “Страшно подумати, що будуть робити найгірші”, – додав екс-комбат.

Окуповані Росією території у перспективі повернуться лише силовим шляхом, вважає Білецький.

“Щось трапиться, що дасть можливість нам повернути наші території. Але у будь-якому разі це буде силовим шляхом і іншого сценарію я абсолютно не бачу. Силою звільняти Донбас”, – заявив нардеп.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Білецький зробив відверту заяву про війну